Stor personlighet og mors gullklump

Puck er min første hund og verdens største personlighet!
Som unghund var han et stort talent, noe jeg dessverre ikke var...  Men vi har alikevell fått til litt på jaktprøver , han har fått både 1 og 2 uk og 1 , 2 , og 3 ak. 

Hadde jeg hatt erfaring og kunnskap nok hadde vi nok fått til mere enn dette ! For det har ikke vært Puck dette har stått på! Uansett ville jeg aldri ha vært foruten alle gleder og opplevelser som denne gutten har gitt meg!

Dette er en gutt med stor selvtillitt, høy jaktlyst og tæl. Han har et gemytt du ikke finner mange av og er derfor alltid godt likt av alle, selv de største kranglefantene synes Puck er en knasende god kar😎 Han er også noe egenrådig... og bryr seg fint lite om hva andre synes og mener. Fikk litt av en aha opplevelse da jeg så Hank Von Helvete i kjendisfarmen på tordag kveld i nydalen.  Kan umulig bli en mer perfekt sammenlikning Når dette er sagt, gjør Puck lite gærent til tross for sin egenrådighet, merker sjeldent noe av han siden han elsker å sove i bollen sin, men tar vi på de riktige klærne kan jeg love deg det blir liv i gutten.